EPAA

SOCCER


Coronavirus Update 3/15/20

SJGSL (South Jersey girls league) 3/21 ve 3/28 için planlanan oyunları iptal etti. Bu tarihlerde oynanan oyunlar lig başına yeniden planlanmayacak.
Bu, şu anda ertelenmiş olarak listelenen 3/22 ve 3/29 için erkek oyunlarına ek olarak.

Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bana bir epaasoccer@gmail.com adresinden ulaşın veya 609.923.3049 numaralı telefonu arayın.

Sağlıklı kal,
Koç Chris

Coronavirus Update 3/12/20

Bu Antrenör Chris Bygrave, EPAA Futbol Komiseri. Coronavirus'un bu Bahar futbol sezonundaki etkisinin ayrıntılarını paylaşmak için her birinize yazıyorum.

Coronavirus'un yayılmasıyla ilgili endişeler ışığında hem South Jersey erkek ligi (SJSL) hem de South Jersey Girls Futbol Ligi (SJGSL) Mart ayında maçları erteliyor veya iptal ediyor. Bu program etkileri SJSL ve SJGSL'deki her takımı etkiler.
 
Çocuğunuz kız veya erkek liglerinde oynarsa, lütfen aşağıdaki ilgili bölümü okuyun.

Erkekler Ligi:
SJSL tüm oyunları 3/29'a kadar askıya aldı. Gelecek Pazar 3/15 için oyun tamamlanmayacak. 3/22 ve 3/29 için planlanan oyunlar askıya alma süresinin bitmesine bağlı olarak yapılacaktır. 3/26 tarihinde 3/29'un ötesindeki oyunlarla ilgili daha fazla güncelleme bekliyoruz. Bilgileri alır almaz bunu sizinle paylaşacağız.
EP erkek takımların uygulamaları oyun devam edinceye kadar iptal edilecektir. Şu anda bu, herhangi bir erkek takım için bir sonraki planlanan uygulamanın 3/30'dan daha kısa olmayacağı anlamına gelir.

Kızlar Ligi:
SJGSL bugünden 3 / 20'ye kadar tüm oyunları erteledi. Bu, önümüzdeki hafta sonu 3/14 maçlarının yeniden planlanacağı anlamına geliyor. Şu anda 3/21 için oyun programı hala mevcut. Önümüzdeki Perşembe 3/19'a kadar SJGSL'den yeni bir güncelleme bekliyoruz.
EP Girls takımlarının uygulamaları oyun devam edinceye kadar iptal edilecek. Şu anda bu, herhangi bir kız takımı için bir sonraki planlanan uygulamanın 3/23'ten daha kısa olmayacağı anlamına geliyor.

Kış İç Mekanı:
Şu anda kalan Kış kapalı oyunları hala oynanacak. XLSportsWorld kapalı liginin SJSL veya SJGSL ile hiçbir ilişkisi yoktur. Eğer herhangi bir değişiklik olursa, koçunuz tarafından size bilgi verilecektir.

Bunlardan herhangi birinde güncelleme varsa, koçunuzdan ve kulübünüzden uygun şekilde ayrıntı alacaksınız. Ayrıca ayrıntıları epaasoccer.org adresinde yayınlayacağız

Öncelikli kaygımız her zaman oyuncularımızın, koçlarımızın ve ailelerinin sağlığı ve güvenliği ile ilgilidir.

Amerikan Futbolu rehberliği şunları not eder:

Hastalığı önlemenin en iyi yolu maruz kalmamaktır. Aşağıdakiler dahil olmak üzere günlük önleyici önlemler alınmalıdır:

Hasta olan insanlarla yakın temastan kaçının.
Gözlerinize, burnunuza ve ağzınıza dokunmaktan kaçının.
Hasta olduğunuzda evde kalın.
Öksürüğünüzü örtün veya bir doku ile hapşırın, ardından dokuyu çöp kutusuna atın.
Sık sık dokunduğunuz nesneleri ve yüzeyleri normal ev temizlik spreyi veya mendili kullanarak temizleyin ve dezenfekte edin.
Bir yüz maskesi kullanmak için CDC'nin önerilerini izleyin.
CDC, Coronavirus dahil solunum hastalıklarından korunmak için iyi bir yüz maskesi takmasını önermez.
Yüz maskeleri, hastalığın yayılmasını önlemeye yardımcı olmak için semptom gösteren kişiler tarafından kullanılmalıdır.
Özellikle tuvalete gittikten sonra ellerinizi en az 20 saniye boyunca sabun ve suyla yıkayın; yemeden önce; ve burnunuzu üfledikten, öksürdükten veya hapşırdıktan sonra.
Sabun ve su hazır bulunmuyorsa, en az% 60 alkol içeren alkol bazlı el dezenfektanı kullanın. Eller gözle görülür derecede kirliyse ellerinizi daima sabun ve suyla yıkayın.
ABD Futbolu, ligler, ilçe ve okul bölgesi ile sürekli temas halindeyiz ve gerektiğinde bilgileri aktaracağımızdan emin olacağız.

Bu mesajla ilgili sorularınız varsa, lütfen epaasoccer@gmail.com adresinden bana ulaşmaktan veya 609.923.3049 numaralı telefonu arayarak bize ulaşmaktan çekinmeyin.

Güvende kal,
Chris Bygrave, Futbol Komiseri, Edgewater Park Atletizm Birliği.

EPAA Soccer Officers

Soccer Commissioner:

Jose Torres

EPAA President:

Ivan Cosme

EPAA Vice President:

Craig Lawrence

Email:

epaapresident@gmail.com

Fields

Field Status

All EPAA South Jersey Soccer Games are again being played at Weinmann Field

400 Delanco Road 

Edgewater Park, NJ 08010


Weimann Fields: 

11v11 = OPEN

9v9 = OPEN

7v7 = OPEN for Light Practice
(No Games)

Memorial Field:

Current Rec Programs








Copyright 2018/2019/2020 Edgewater Park Athletic Association